sunnuntaina, syyskuuta 02, 2007

Syysflunssa

Luen Laurence Sternen Tristram Shandya, kerronta hyppelee, eksyy sivupoluille, olen jo sivulla 160 eikä nimikertoja ole päässyt vielä edes omaan syntymäänsä asti. Nenä on tukossa ja ohimoita kuumottaa, särkylääkkeen vaikutus alkaa haihtua, en ehdi jännittää ensimmäistä työpäivää uudessa kirjastossa, jännitän sitä että nouseeko kuume, pääsenkö aamulla sängystä ylös, saanko edes unta.

(Tietysti olen viimeisinä lomapäivinä ehtinyt tehdä muutakin kuin sairastaa: olen tavannut ystäviä ja käynyt elokuvissa, Irina Palm oli hyvä!)

5 kommenttia:

Katja Kaukonen kirjoitti...

Hei, Silumiini

Tervetuloa takaisin valaiden luota. Kauniisti kirjoitit aikaisemmin havaintojasi. (= Nyyh.) Kiitokset Irina Palm -leffakommentista. Luin arvostelua Aamulehdestä, herätteli heti, pitää päästä katsomaan. Flunssankarkoitussanoja täältä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei olen pikkusiskosi, minkä varmaan tiedät. Hämähäkit ovat ihan mukavia. Yritän kirjoitella tuonne jotain, ja laittaa kuvia yms. näkyviin mutta vielä vähän vaiheessa, enkä osaa käyttää joten älä ihmettele. http://tuisku.valontuoja.net/

Anonyymi kirjoitti...

Miten meni eka työpäivä? Tuo Irina Palm kiinnostaisi itseänikin. Onhan pääroolissa kuitenkin kirjavan elämän elänyt Marianne.

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin juuri totesin, että taisi syysflunssa saavutta mut. Kurkku oli aamulla kipeä ja on taas. Onneksi kolmen päivän sijaisuus koulussa on ohi. Ei tarttenut heti ekalla kerralla sanoa, että joutuu jäämään kesken pois.

- Taina

silumiini kirjoitti...

Katja: Kiitos tsemppauksesta, ehkä tää parin päivän päästä helpottaa...

Ja ehdottomasti käy katsomassa! =)

Tuke: Hienoltahan nuo sivut näytti, pitääpä laittaa linkiksi! =)

Tirppa: Aika kauheaa,kun kunto niin kehno, en todellakaan antanut tänään itsestäni mitään parasta kuvaa, kun pää niin jumissa, mutta työkaverit vaikutti kyllä hirmu kivoilta... Eli ehkä se siitä, jos selviää tästä flunssasta. Ja ehkä jotain hyvääkin: mahdolliset mokat ja sekoilut voi aina laittaa flunssan piikkiin...

Taina: Lohdullista että kohtalotovereita löytyy, vaikka sinun tapauksessasi siis paremmin päin...=)

Mutta kiva että sulla on töitä riittänyt! Olisi hauska nähdäkin, pitkästä aikaa, vaihtaa kunnolla kuulumisia! =)

 
Statistics