maanantaina, syyskuuta 03, 2007

Älä aivasta

Palaverissa en ajattele muuta kuin "älä aivasta" ja sitä kuinka monta uutta ihmistä olen päivän aikana kätellyt. Toivottavasti heillä on erinomainen vastustuskyky, vaikka luulen että ei ja kohta minut muistetaan pahimmanlaatuisena taudinkantajana. Miksi kaikki tapahtuu aina yhtä aikaa, jos tästä viikosta selviän, selviän vaikka mistä.

Sitruunavissyn ja mehun sekoitus nousee päähän, tai ehkä se on kuume, en uskalla mitata, asunto on niin sotkuinen ettei mihinkään voi katsoa, paitsi televisioon, miten näin voi asua. Ruudussa näkyy huonoa ohjelmaa ja yksi pysäyttävä ilmastodokumentti, ajattelen että minun on pakko luopua hiuslakasta ja vaikka mistä (mihin kaikki tyhjät shampoopullotkin menevät?),vaikka nyt en kestä ajatusta edes täkistä luopumisesta. En suostu kipeäksi, en s-u-o-s-t-u.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paranemisia! Kirjastolaiset näkevät työssään niin paljon flunssaisia ihmisiä, että eivätköhän yhden Siulumiinin aivastukset kestä :) Muista sipulimaito...

silumiini kirjoitti...

Kiitos Tuima, toivotaan että kirjastolaiset olisivat tosiaan mahdollisimman vastustuskykyisiä... Onneksi huomenna on iltavuoro, ehkä pitkät yöunet auttavat oloa...Hmm, sitäpä en olekaan vielä kokeillut! =)

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa/menoa joukkoon iloiseen! Sitä on nyt liikkeellä, pelkkiä viruksia 200 josta valita, kertoi lääkäri viime viikolla..

silumiini kirjoitti...

Hienoa... =( Tänään onneksi tuntunut jo paremmalta, flunssalääkkeet ovat purreet hyvin...[koputan puuta]

 
Statistics