sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Itkevä mäyräkoira

En tiedä mikä yläkerran mäyräkoiraa vaivaa, se itkee sydäntä riipaisevasti joka aamu ja joka ilta, kun se laskeutuu alas rappuja oveni ohi, kynnet rapsahtelevat ja omistaja hyssyttelee, eikä se lopeta vielä pihallakaan. Onkohan sillä kipuja vai miksi se itkee, tekee niin pahaa. Asuntoon on ilmestynyt taas hämähäkki, se asuu kattolampun kiinnikkeen alla, tai sinne se ainakin äsken meni, ehkä se osaa lukea ajatuksiani, ajattelin imuroida sen heti kun se ilmestyy, jos se vain katosta onnistuu. Mihin tämäkin viikonloppu katosi, vasta äsken tajusin että se on jo ohi, voi itku, en ehtinyt päästä alkuun edes. Olen lähinnä nukkunut flunssaa ja univelkoja pois, ajatellut asuntoasioita, tavannut yhtä ystävää ja puhunut puhelimessa parin muun kanssa, piipahtanut runotapahtumassa, jossa en ollenkaan pystynyt keskittymään törmättyäni tuttuun turkulaiseen (ja sitä paitsi Sirkka Turkan ääni ei kovin hyvin kantanut perälle asti). Takarivin vanhempi herrasmies hermostui kuulumistemme vaihdosta ja ihan oikeutetusti: hyvin, hyvin huonoa käytöstä kirjastonhoitajalta, myönnän.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun flunssani päätti hyökätä uudestaan. Tuntui, että se oli vain sellainen pikaflunssa, kun perjantaina oli niin hyvä olo jo, mutta nyt se taas tuli. Ja huomenna pitäisi mennä töihin. Joskus ei elämä ole reilua ollenkaan.

Mutta olisi tosiaan kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Saatan olla ensi viikonloppuna tulossa Helsinkiin.

silumiini kirjoitti...

Kurjaa.=( Eipä ole, ei...

Soittele jos tulet, olen iltavuorossa perjantain ja töissä lauantainkin, mutta lauantai-iltana tai sunnuntaina voisi kyllä nähdä. =)

 
Statistics