maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Sanat ovat olleet jotenkin kadoksissa

Viime aikoina sanat ovat olleet jotenkin kadoksissa, en ole välittänyt siitä, olen jättänyt kadonneet omaan arvoonsa. Olen istunut ystävien kanssa kahviloissa, kuljeskellut pitkin keväisiä rantoja etsimässä jäätelökioskia, ihastellut Elin Danielson-Gambogin maalauksia ja erityisesti merinäkymää Didrichsenin hulppean entisen yksityiskodin vessasta.

Nähnyt Rautatientorilla kahden sokean miehen taluttavan toisiaan. Miehet keskustelevat vilkkaasti, kumpikaan ei voi nähdä toisen hymyä, ehkä he voivat kuulla sen, valkoiset kepit piirtävät siksak-kuviota ilmaan aavistuksen asvaltin yläpuolelle.

Kävellyt tulevaa kotikatuani pitkin ja katsellut tulevan kotini tuuletusparvekkeelta puuta jossa ei ole vielä lehtiä. Pian ne puhkeavat alastomille oksille, pian voin kuunnella aamuisin niiden havinaa, kun kahvi tuoksuu ja oksien varjot liikkuvat seinillä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Kävellyt tulevaa kotikatuani pitkin..." Minnekäs muutat?

sivuaskel kirjoitti...

"Viime aikoina sanat ovat olleet jotenkin kadoksissa, en ole välittänyt siitä, olen jättänyt kadonneet omaan arvoonsa." Tuttu tunne. Arki ja työ vie. Luovuus on koetuksella. Olisipa, olisipa, olisipa. Aikaa. Hmmm ja hmmm.

silumiini kirjoitti...

Taina: Etelä-Haagaan nyt kuun vaihteessa. Tervetuloa kyläilemään kun seuraavan kerran Helsinkiin tulet!:-)

Sivuaskel: Niinpä! =(

 
Statistics