tiistaina, joulukuuta 19, 2006

Jouluinen tarinameemi

Tirppa haastoi tarinameemiin, ja huolimatta siitä, etten ole ollenkaan jouluihminen, syntyi seuraavanlainen jouluhenkinen tarina, lauseet on lainattu Penjamilta, Marinadilta ja Jemorylta , mainitussa järjestyksessä:

Kello on vasta viisi, mutta metsämökin ympärillä pimeys peittää jo näkyvyyden ja nakertaa valopiirin reunoja. Nyt se joulu alkaa tunkea myös tähän pirttiin. Tunnen täydellistä, ehjää onnea.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarinasi on kaunis:-)

Joulun aika metsämökissä, sen kun joskus kokisi, maalaisjoulun...

silumiini kirjoitti...

Kiitos! =) Niinpä, olisihan siinä ihan eri tavalla tunnelmaa, kuin näissä kerrostalojouluissa...

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi jo tein tämän toistamiseen ja lupasin olla osallistumatta seuraaavaan haasteeseen :)

Onnellista joulua vaan!
Tosin minun mielestäni kerrostalossakin voi olla mainio joulutunnelma. Nimimerkillä "27 joulua maalla, yksi joulu kerrostalossa ja toinen tulossa"

Mutta hei, ensi jouluna sitten voinkin raahata kaikki kaupunkilaistutut maalle Pohjois-Karjalaan! :D

silumiini kirjoitti...

Jep, siksi en sinua enää haastanutkaan, vaikka lauseen varastinkin... =) Niin, kaipa se joulun tunnelma on paljolti kiinni omasta itsestä tai joulumielestä, eikä niinkään paikasta.

Itsellä tämä on järjestyksessä viides kerrostalo/kaupunkijoulu, vietetään joulua täällä Helsingissä melkein samalla kokoonpanolla kuin aina, nyt vain kaikki änkeytyvät paljon paljon ahtaimpiin tiloihin, ja luulenpa että se on oikeastaan sen kerrostalojoulun huonoimpia puolia, kaikki alkavat olla tapaninpäivänä jo vähän kireinä... Silloin kun asuttiin / vanhemmat asuivat vielä maalla oli tilaakin enemmän, hiljaisuutta, lunta ja kynttilänvaloa. =)

Ja hyvää joulua sullekin!!

 
Statistics