keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Voileipä

Jos olisi edes tilaa tehdä yksi voileipä tämän tiskivuoren keskellä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että jokin muukin on laiska tiskaamaan. Koskeeko ko taipumus myös imurointia?

Katja Kaukonen kirjoitti...

Hienoa. Sama meininki täällä. Kun ei ollut vielä lapsia ja asuin miehen kanssa kaksin pikku kodissa, jossa ei ollut tiskikonetta, tiskivuori oli aina hervoton (sitä ennen yksin asuessani kannoin tiskivuoren kylpyammeeseen, tiskiainetta sekaan ja suihkuttelin puhtaaksi). Haaveilin tiskikoneesta, todella.

Nyt on moinen masiina ollut jo monta vuotta, silti niitä pinoja tulee ja kaiken maailman kattiloita ja vermeitä pitkin laskutilaa (jota on minimaalisesti. Kuka keittiöitä suunnittelee?). Kuulin suurperheestä, jossa jokaisella on arkikäytössä ikioma muovimuki- ja lautanen, jotka jokainen pesee itse käytön jälkeen. Tiskivuoresta ei tietoakaan. Sillä ajatuksella herkuttelen aina välillä (mutta kun inhoan muovia)... ;)

Maukkaita voileipähetkiä kuitenkin!

sivuaskel kirjoitti...

Tee pikkuleipä :)

Tiskaaminen on terapiaa, ajattelen. Käsintiskaus mökillä tuntuu juhlalta; käsieni läpi kulkevat hiljaiset astiat, on ajatuksille aikaa... ja lopuksi mielenrahoittava siisti keittiö.

silumiini kirjoitti...

Kati: Kyllä, kaikkea mahdollista mikä liittyy siivoamiseen, asunto muistuttaa sikolättiä...=(

Katja: Kylpyammetiskaus kuulostaa kyllä aika hurjalta...=)

Sivuaskel: Hyvä idea=)

Terapiaa, hmm... Voi se tietysti joskus olla, kun laittaa hyvää musiikkia kovalle ja hyräilee jne. Siisti keittiö on kuitenkin ihana asia, tuntuu hyvältä laskea kahvikuppi siistille tyhjälle apupöydälle (minun asunnossani se on tosin harvoin sellainen...)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, ja sitten kun täällä asuu noi hra Koira ja nti Kissa, niin sotku on ihan tolkuton. Minähän itse olisin ihan siisti..

silumiini kirjoitti...

Niinpä...:-)

 
Statistics