sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Sataa tuuletusparvekkeelta sisään

Viikko livahtaa otteestani jonnekin, sateiseen metsään, sataa tuuletusparvekkeelta sisään, asunnossa tuoksuu puhtaille lattioille ja pyykille. Aloitettuja kirjoja lojuu pöydällä, sängyllä, lukemattomia ikkunalaudalla, mitä enemmän aikaa on sitä vähemmän sitä on, kaikki jää kesken. Olen kävellyt paljon, ajatellut, katsellut kuinka rastaat kuopsuttelevat kuivia lehtiä. Saanut valmiiksi vain neljä runoa, oman kirjoittamisprosessin hitaus tuskastuttaa, pitäisi saada enemmän tekstiä aikaan, kun aikaa on. Mutta ajatukset kiteytyvät hitaasti lauseiksi, säkeiksi, en pysty pakottamaan niitä. Juon teetä kurkkukipuuni, ei saa tulla kipeäksi, huomenna on tulossa vappuvieraita.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taistele sinnikkäästi flunssaa vastaan! Minuun kolahti tuo "mitä enemmän aikaa on sitä vähemmän sitä on", Kun on paljon aikaa tehdä asioita, ei oikein mitään saa aikaiseksi. SIlöti neljä kelvollista runoa on hyvä saalis, parempi se kuin tusina kelvotonta.

Mukavaa vappua!

Anonyymi kirjoitti...

Mä taisin just ottaa voiton flunssasta. Viikko sitten oli vähän kuumetta ja kurkku kipeä. Sitten tuli pariksi päiväksi kuiva yskä. Kun yskä meni, ei ollut enää mitään. Voin siis katsoa voittaneeni. Tsemppiä vaan sullekin flunssan selätykseen :).

silumiini kirjoitti...

Kiitos Tuima ja Taina! Kyllä tuo flunssa taisi toistaiseksi jäädä siemeneksi, eli ei ole vielä ainakaan pahemmaksi mennyt (koputan puuta)...

Niin ja kyllä sekin on Tuima totta, että ehkä määrä ei korvaa laatua, eli parempi kai kuitenkin neljä viimeisteltyä runoa kuin tusina sutaistua... :-)

 
Statistics